Modestamente

Дизайнери

Категории

Сортирай по цвят Сортирай по размер

Филтър по цена

Политики на връщане на стока

Според Закона за защита на потребителите и правилата за електронна търговия, потребителят има право на рекламация при: липси, дефекти на стоката, несъответствие с обявения размер, несъответствие с обявената търговска марка. Рекламацията се предявява до 14 работни дни след получаване на стоката. При предявяване на рекламация потребителят може да претендира за заменяне на стоката с нова, като транспортните разходи са за сметка на търговеца. Търговецът поема ангажимент да реагира и да отговори на клиента по предявената рекламация в срок от 14 работни дни.

Стоката получена от клиента може да бъде върната в рамките на 14 дни след покупката, според Закона за защита на потребителите, без изрични основания за това, стига състоянието на стоката да бъде същото, като в момента на предаването й на клиента:

• Запазен добър търговски вид (стоката не е скъсана, надраскана, носена, прана, гладена).
• Запазена е касовата бележка или фактурата.
• Не са налице повреди, причинени от неправилна употреба.
• Запазена оригинална опаковка – етикет и консумативи и аксесоари, в случай, че е имало включени такива.

Продавачът ще възстанови на потребителя в пълен размер заплатената от него сума, не по-късно от 30 дни, считано от датата, на която потребителят е предявил отказ. Транспортните разходи за връщане на стока са за сметка на Клиента. При замяна и връщанена стока, транспортните разходи са за сметка на Клиента и в двете посоки.