Modestamente

Дизайнери

Категории

Сортирай по цвят Сортирай по размер

Филтър по цена

Сподели във Facebook

ЗАЩО JACOB COHEN JEANS СИ СТРУВАТ ВСЯКА ПОХАРЧЕНА СТОТИНКА?

10 ПРИЧИНИ

Ако веднъж вече сте се докоснали до модния бранд JACOB COHEN, който свързваме с едни от най-прочутите експерти в областта на денима, италианската ръчна изработка и най-висококачествения японски деним, едва ли се нуждаете от допълнителна реклама в негова защита. Все пак, за тези които още се колебаят и гледат на закупуването на чифт луксозни дънки Jacob Cohen, като на екстравагантен разход, ще посочим 10 причини в подкрепа на твърдението, че тези скъпи дънки всъщност са една чудестна инвестиция и си струват всяка похарчена стотинка.

  • 1. СОБСТВЕНО ПЪРВОКАЧЕСТВЕНО ПРОИЗВОДСТВО

Производствения процес се осъществява в италианския регион Венето, след като селектирани редки материали като „Kurabo denim” се внасят от Япония, специално за нуждите на Jacob Cohen. Под добрата грижа на световни експерти в областта на денима и създадени изцяло с любов към лукса, тези първокачествени материи се трансформират в чифт безупречни дънки, готови да поемат към едни от най-ексклузивните бутици по света.

  • 2. НАПЪЛНО УНИКАЛНИ

Този луксозен лейбъл ни предлага, безспорно най-ценната и основна характеристика търсена и изповядвана в модната религия – Индивидуализмът! Истински уникални, истински индивидуални – не съществуват два еднакви чифта. Със закупуването на чифт неповторими дънки Jacob Cohen, Вие ще получите ексклузивен проследяващ код, който разкрива, кои майстори шивачи са извършили всеки отделен производствен процес при създаването на Вашите дънки. Този забележителен личен стил, добавя още една изключителна стойност към покупката Ви.

  • 3. ЕКО ПОДХОД

С грижа към околната среда, италианската модна къща използва екологично чисти производствени процеси, като елиминира всякакви химикали при багренето и „прането“ на денима - за целта се използва само много трудно достъпната гръцка пемза. Основните техники за „пране“ на денима са изключителни - материалите преминават през специална процедура, изключваща всякаква синтетика! Третиране, изплакване, четкане, притискане.... Това изцяло натурално и екосъобразно „пране“ на денима, разбира се носи след себе си поредица от нови квинтесенциални предимства.

  • 4. БОГАТО РАЗНООБРАЗИЕ

Освен че е неповторим, всеки чифт Jacob Cohen е част от богата колекция, предлагаща се в разнообразни комбинации и цветове от най-светлата до най-тъмната гама. Още от 1985 г. насам, марката предлага разнообразни кройки, класически модели или лимитирани серии – всички реализирани в характерната удобна за носене линия! Тези професионалисти в създаването на изящни дънки, имат задачата да задоволят Вашия вкус, чрез комбинация от стила - „лежерно готин“ и „интелигентно дързък“. С еднакъв успех бихте могли да се насладите на изискания и небрежен чар на чифт Jacob Cohen, както през деня, така и вечер – зависи единствено от Вашето настроение, а що се отнася до отзивите, те винаги ще бъдат еднакво добри!

  • 5. ВНИМАНИЕ КЪМ ДЕТАЙЛА

В преследване и на най-малкия детайл, всичко е изпипано до съвършенство. Опаковани в картонена кутия и обвити във фина Havana хартия, потребителите получават към покупката си странни допълнения – малка памучна торбичка с пемза и макара с конец в идентичен на шевовете цвят. Този изискан детайл, напомня на клиенти по още един начин за автентичността и класата на продукта. Копчета-бижу със сребърно покритие и пищни луксозни етикети, направени от пони косъм; ароматизиране на денима; майсторски изработен подгъв и ръкописни указания за поддръжка – ето защо Jacob Cohen е истинско олицетворение на качеството и персонализирания подход в ушиването и предлагането.

  • 6. ЗНАМЕНИТОСТИТЕ

Щом супер знаменитост, като Дейвид Бекъм ги е допуснал в гардероба си, още повече под критичното око на съпругата му Виктория... вероятно са достойни и достатъчно специални за да намерят място и във Вашия.

  • 7. ЛИМИТИРАНИ СЕРИИ

Идеалният избор за тези, които обичат да са уникални, са именно лимитираните модели, които се разпространяват само в ограничен брой. Те са създадени с разпознаваеми отличителни характеристики – ръчно финиширане, специални кантове, елементи със сребърно покритие и етикети от пони кожа, алигатор, скат и др.

  • 8. С ГРИЖА КЪМ КЛИЕНТА


Освен че ви гарантира, най-високо качество дънки, създателят на Jacob Cohen, Nicola Bardelle е взел под внимание всички възможни аспекти при създаването им: "Аз създадох идеалните дънки, тези, които аз самият винаги съм искал да нося - удобни, елегантни и подходящи дори за тези, които имат малки или никакви познания за денима.“

  • 9. ДОКАЗАНО ПОПУЛЯРНИ

Тato Bardelle създава марката, но едва когато синът му Nicola Bardelle поема управлението и през 2003 г., дънките Jacob Cohen печелят широко признание и се превръщат в задължителен елемент от гардероба. Премахвайки всички белези на „работническото облекло“ от тях, „новият“ Bardelle гарантира, че неговата марка е изцяло обвързана с лукса. Огромен успех, последван от световна популярност и широко признание. Все повече компании и луксозни бутици по света, оцениха истинската стойност на бранда. Ние също дадохме своето признание на тези творенията с етикета на италианския деним и от сезон FW13 насам, моделите на Jacob Cohen, могат да бъдат намерени в магазините на Modestamente.

  • 10. БИЖУТО НА БИЖУТАТА ПРИ ДЕНИМА

За финал, ще кажем, че в дългосрочен смисъл, изборът на една добра дреха, винаги е по-стойностен, отколкото на други две по-евтини. Защо ли? – отговорът е простичък: Купувай по-малко, избирай по-добре! Jacob Cohen са дълготрайни и издръжливи, а ДНК-то им носи творчески артистизъм и желанието да Ви осигурят само най-доброто. Предлагат всичко, което някога сте искали да намерите в чифт дънки!

« Обратно