Modestamente

Дизайнери

Категории

Сортирай по цвят Сортирай по размер

Филтър по цена

Сподели във Facebook

JACOB COHËN MEN’S COLLECTION – SPRING/SUMMER 2017

Mъжкатa колекция на JACOB COHEN за пролет/лято2017 комбинира шивашките традициите на Италия с ексклузивни модели и материали. Колекцията е посветени на динамичния мъж, който иска винаги да бъде безупречен, като поддържа своя ежедневн, но и още изискан имидж.

Сезон пролет/лято предлага на мъжете богат избор от фина вълна и стреч деним, идеални за топлите месеци. Основна характеристика на моделите е перфектната им кройка - резултат от постоянни изследвания и подобрения, в комбинация с отлично качество на използваните материали. Сред тях - цененият японски Kurabo деним и вълна от най-добрите италиански производители като Loro Piana и Vitale Barberis Canonico, а алтернативните материи като лен, памук, габардин са третирани и обработени в привличащи погледа цветове и ефекти. Довършителните елементи и детайли, двуцветни модели, копчета в различни метали и интересни принтове на джобовете са само някои от еднозначните характеристики на стила Jacob Cohen.

Копчетата на моделите често са комбинирани с различни материали - емайл, пони косъм, кожа и текстил за да подхождат на емблематичните за марката кожени етикети. Тези копчета са истински скъпоценни камъни, които се подновяват всеки сезон и варират в зависимост от стила на модела. Отличителното за тази колекция е присъствието на националните флагове на пет страни - Великобритания, САЩ, Франция, Русия и Япония - изработени от пони косъм и адаптирани към Специален деним и към ръчно рисувана номерирана поредица от кожени етикети изобразяващи ретро велосипеди, или кожени етикети, вдъхновени от графики на прочутата сицилианска майолика (ръчно изработена керамика), както и такива, посветени на света на спорта, с бродерии и цветове на най-известните яхт-клубове.

Изключително ценен за колекцията е етикетът от гущер, изработен в червена и синя версия с лого от злато и сребро, разбира се посветен на Special Luxury Edition денима, който се предлага с луксозен комплект от шест сменящи се етикета в различни цветове, четири от гущер и два от кайман, с ръкавели в комплект. Limited Edition от своя страна, се произвежда от лимитирана серия висококачествен Kurabo японски деним с декоративен кант (selvedge), създаден специално за марката този сезон. Пони етикети със сребърно лого, копринени подплати и малки флорални декорации, бродирани върху задния джоб, са едни от допълващите елементите, които правят Limited Edition денима изключителен за колекцията.

И този сезон колекцията на Jacob Cohen включва специална селекция Чино: панталони носещи изискан стил, далеч от формализма на класическия гардероб. Това са задължителните за сезона модели, създадени със специална грижа и предложени в земни нюанси - от пясък до бяло, зелено и морско синьо - идеални за лятото.

« Обратно