Modestamente

Дизайнери

Категории

Сортирай по цвят Сортирай по размер

Филтър по цена

Сподели във Facebook

Изискано и интимно усещане за лайфстайл, от Fabiana Filippi, което достига до Вас, благодарение на верига магазини Modestamente.

Отгръщаме модната завеса, зад най-новото попълнение за сезон есен-зима‘16, което верига магазини МОDESTAMENTE, има удоволствието да представи на дамската си аудитория.

Марката, която въплъщава автентичното разбиране за мода с етикет: "Произведено в Италия" е Fabiana Filippi. Нейната история започва през 1985 г. в сърцето на Умбрия, където италианските традиции в изработката срещат любовта към съвършенството и съвременните разбирания за дизайн.

За изисканата жена, изборът Fabiana Filippi, означава възприемане на елегантността в най-естествената и форма, тази при която собствената идентичност и излъчване заглушават ехото на модата. Предлагаме Ви елегантен стил, който не унифицира жената, а и позволява да интерпретира усещането за вечна красота по свой собствен начин.

В унисон с философията на марката, колекциите на Fabiana Filippi, ни представят един изключително модерен стил. Функционалност и естетика извън традиционните представи, издаващи един отличителен вкус. Хармонична и детайлна визия, в която семплото излъчване не е за подценяване.

/Наред с присъствието си във всички водещи модни столици, от този есенно-зимен сезон Fabiana Filippi гордо стъпва и на българската модна сцена. В магазини Modestamente Boutique, дамите ще открият Fabiana Filippi в разпознаваемите за марката два етикета "Черен етикет" и "Бял етикет". /

Предлагането на марката не е налично онлайн.

« Обратно