Modestamente

Дизайнери

Категории

Сортирай по цвят Сортирай по размер

Филтър по цена

Сподели във Facebook

Tory Burch с характер на истинска нюйоркчанка

Tory Burch олицетворява характера на истинските нюйоркчанки: елегантност и комфорт, лекота и естествена дързост. Модната марка, спечелила си световна слава със своята лайфстайл концепция за пълна гама продуктови категории: от дневни и вечерни облекла до изящни аксесоари. А чантите и обувките са нейната визитна картичка – семпъл разкош и силно присъствие.

Едноименната дизайнерка, превръща любовта си към модата в свой начин на живот, стартирайки кариера в Ню Йорк. Първоначално като моден журналист и пресагент на легенди като Ралф Лорън и Вера Уонг, а след това и със сбъдването на мечтата си – презентацията на моден бранд под собственото й име. Първата колекция на TORY BURCH е съпътствана от отварянето на бутик в Манхатън през 2004 година, а успехът й е зашеметяващ – моделите са разпродадени за броени дни. Името на Тори скоростно обикаля страниците на модната преса, а усмивката й заблестява в шоуто на Опра Уинфри. Признанията на индустрията не закъсняват. Награда за най-добър дизайнер на аксесоари“ и включването на дизайнерката в класацията на Forbes за най-влиятелните жени в света.

Следвайки американските традиции на класическа елегантност и абсолютен комфорт, Бърч изящно преплита в женствения дизайн на моделите си бохемската разточителност от 70-те и строгите линии на 90-те, ярки принтове и смели бродерии. Небрежно играе с контраста на палитрите и тъканитe и не се страхува да добави ослепителен блясък в точната доза и на точното място. Черпи вдъхновение от изкуството, музиката, пътешествията и дизайна във всичките му форми, а нейната муза се отличава с ценните си познания за модата и едновременно с това – независимост спрямо капризите й.

Преоткрийте сами Tory Burch през идващия топъл сезон и научете повече за марката и моделите и в магазините на Modestamente – представител на американския бранд за България.

« Обратно