Modestamente

Дизайнери

Категории

Сортирай по цвят Сортирай по размер

Филтър по цена

Сподели във Facebook

Колекцията на Anne Fontaine за пролет-лято 2017 е подчинена на три основни теми: Спортнен Шик, Романтика и Ретро-Денди.

Елегантните модели носят една особена изисканост, инспирирана от мъжкия гардероб и времето на стария Холивуд, докато моделите реализирани в ретро флорални принтове, залагат на ярките цветове и изчистените линии. С тази колекция Anne поставя фокус върху жената, която изразява страстта си към живота, посредством своя личен стил, лежерни забавления и чар.

Първата спортно-елегантна тема, смесва нови актуални материи и кройки, като запазва чувството за комфорт и изтънченост на моделите. Плисе поли, женствени бомбър якета и овърсайз панталони в ярко червено, което Ан Фонтен добавя към характерните за марката цветове - черно и бяло.

Втората тема, подчинена на романтиката, залага на меки линии, драперии и басти. Анне играе със сложни материи, дантели, ресни и прозрачни акценти всички който присъстват и в емблематичните й бели ризи.

Мъжкият гардероб продължава да бъде източник на вдъхновение за Ан, както и за последната тема - Ретро-денди. Тя смесва графики, плисета и меките тъкани, за да се създаде женски образ на мъжкия костюм.

Колекция пролет-лято 2017, носи неспирен стремеж към съвършенство и креативност в широка гама от цветове, включително и слънчево жълто - още един нов нюанс през този сезон. Всяко творение на Ан е резултат от щателно проектиране в нейната работилница. Наред със сложните бродерии, капси, перфориран велур и плисета, Ан играе с обемите и се фокусира върху различни кройки в раменете – огромни шапки, широки ръкави и изобилие от форми и материи.

Разнообразието е в основата и на вечерната коктейлна колекция, която продължава да се разширява и да добавя нови цветове. Рокли тип „прегърни ме“, вталени модели, разкроени и раздвижени предложения с деликатни украшения и акценти.

« Обратно