Modestamente

Дизайнери

Категории

Сортирай по цвят Сортирай по размер

Филтър по цена

Сподели във Facebook

BARBA NAPOLI

__________________________________________

Barba Napoli е стил на живот, подчинен на модата и вдъхновен от изкуството на античнoто неаполитанско шивачество – символ на съвършенство, финес и елегантност вплетени в едно. Изкуството в създаването на нестандартни ексклузивно ушити ризи винаги е било основна страст на семейството Barba, но през годините, компанията включва и други облекла в производството си за да изгради една цялостна визия за своя клиент.


В самото начало, Barba работи единствено с отбрана клиентела, продавайки ризите си само на елитарната неаполитанска класа, но скоро благодарение на прецизността и майсторското ушиване, вниманието към детайлите и високите стандарти в избора на материите, Barba си проправя път към цяла Италия и Европа.

РИЗАТА

__________________________________________

Ризата! Всички фази на производството се случват вътре в предприятието като по този начин Lello и Mario Barba имат възможността да провеждат регулярна и задълбочена проверка по време на всеки един производствен етап. Компанията се доверява само на специализирани служители с богат опит в областта.

Barba e знание предавано от поколение на поколение, което е създало професионалисти израснали в тази среда и изградили изключителни умения в ръчното шиене.

  • Процесът започва с рязане на материала и сглобяване на детайлите на светеща маса, така че да се открият евентуални дефекти в тъканта.
  • Втората фаза е ушиването с помощта на малки половинчати шевове и прикрепянето на ръкавите наречените "туники". Те са ръчно изработени от шивачи- експерти в областта на бродерията.
  • Накрая следва финалната контролна фаза; ръчно бродиране на илиците напасване на ивиците на ризата особено под линията на яката, проверка за изрядна симетрия на модела, уникалността на страничните шевове, които трябва да се припокриват само с два мм, завършване на контурите на ризата на ръка с малък елегантен подгъв.

Един изискан и дисциплиниран процес който изпраща готовите ризи към едни от най-добрите бутици в света, готови да бъдат придобити от клиенти ценители с нюх към съвършенство. Modestamente Uomo, Sofia - Lege 8 е мястото в България, където бихте могли да откриете стилната мъжка ризи с етикет Barba Napoli.

« Обратно