Modestamente

Дизайнери

Категории

Сортирай по цвят Сортирай по размер

Филтър по цена

Сподели във Facebook

Anne Fontaine: история и ценности

__________________________________

Родена и израстнала в Рио де Женейро, Анне Фонтейн се мести във Франция, когато е на 20 години. Днес тя е успешен дизайнер, който е създал и развил своя собствена марка, ‘’Ánne Fontaine”.

През целия си личен и професионален живот, Анне Фонтейн винаги е показвала дълбока загриженост и уважение към околната среда.Днес тя е решила да се отдаде на дългосрочни цели в защита на атлантическата гора, създавайки финдацията Anne Fontaine Foundation през 2011г. Голямото внимание което Анне Фонтейн посвещава на зелената кауза, изключвайки сериозността на ситуацията, може също така да бъде обяснено с личните познания и привързаността й към региона на южна Баия, и по конкретно към атлантическата гора. Опитът и като тинeйджър живял с племето Канела в амазонската дъждовна гора и помага да осъзнае силната и неразривна взаимозависимост между човека и горите. Днес, тя желая да се отблагодари на гората, установявайки богатствата на атлантическите дъждовни гори в Бразилия.

Мисия на фондациятa

__________________________

Мисия на фондацията е да насърчи презалесяването, като концентрира финансови ресурси в посока необходимостта от защита и възстановяване на горските почви на атлантическите дъждовни гори в Бразилия. Посредсвтом модата и и зкуството, Фондацията цели да повиши осведомеността по отношрние на околната среда чрез учредяването на неправителствена организация и да ангажира местните хора с проекти по залесяване, като им осигури допълнителни доходи и знание за околната среда. Да възстановиш гората е дългосрачен цел, каквато е и ангажираността на фондацията.

« Обратно