Modestamente

Дизайнери

Категории

Сортирай по цвят Сортирай по размер

Филтър по цена

Сподели във Facebook

Tory Burch чанта 2 и 1

Два стилни аксесоара в един продукт, изработени от най-висок клас safiano кожа. Удобна чанта, която да побере всички „ценности“ на дамите и малък подвижен клъч, прикрепен в предния джоб. Неповторим дизайн, за деня и вечерта.

http://www.online-modestamente.com/damska-kojena-chervena-chanta-964/

Tory Burch малка чанта с метална дръжка

И още едно предложение от Tory Burch - малка чанта изработена от супер-мека кожа. Благодарение на удобната регулируема дръжка, можете да носите този модел по два начина – дълъг вариант - през рамо или двоен къс вариант в ръка.

http://www.online-modestamente.com/chanta-6c7e7u6n5i-599/#prettyPhoto

Риза Anne Fontaine в червена дантела

Един от любимите ни модели на Anne Fontaine, пленява с червения си цвят. Нежна флорална дантела и маншети с копчета за ръкавели.

http://www.online-modestamente.com/riza-anne-fontaine-chervena-dantela-138/

Изкусителнa и влюбена в Herve Leger

Червеното е още по-изкусително, когато към него добавим емблематичния ластичен дизайн на Herve Leger, извайващ фигурата. Дръзко червено в комбинация с метални детайли в златисто. С този дизайн, червеното ще ви отива през всеки един месец от годината.

http://www.online-modestamente.com/roklya-herve-leger-chervena-9/

Къса, романтична и въздушна – рокля BCBG

Тази мини рокля в червено е влюбена във вечерните партита и коктейлите. Тя обожава да е център на внимание и със сигурност няма да ви остави да скучаете в нейната компания.

http://www.online-modestamente.com/roklya-6w2v8u7p3t-821/

Господата, които все още се чудят какво да изберат за партньорките си, вече имат някои доста сполучливи предложения. Не чакайте те да ви подшушнат на ухо, ние вече сме сигурни, че ще им харесат. Поръчайте Вашия подарък през Modestamente Online и уточнете, че е за изненада на любим човек, а ние ще се постараем да го получите в празнична опаковка.

*Преференциалните цени на посочените в статията продукти са валидни само за поръчки през нашия онлайн магазин, до 14 февруари включително.

« Обратно