Modestamente

Дизайнери

Категории

Сортирай по цвят Сортирай по размер

Филтър по цена

Сподели във Facebook

CORNELIANI

Alfredo Corneliani, пионер в сектора на италианската мъжка мода, създава в Мантуа собствен бизнес за производство на шлифери и палта през 1930г. Синовете на Alfredo - Claudio и Carlalberto продължават започнатото и през 1958 г., създават Corneliani SpA - компания, чиито размери и идентичност я превръщат в световен еталон на високия клас мъжки облекла.

Corneliani се откроява с международна тежест и признание, благодарение на своите ценности на традиции в качеството: в съчетание с модернизма на марката вече получаваме и отправна точка, превърнала този висок клас мъжки облекла в световно популярни. Стремежът към усъвършенстване на всеки продукт се е превърнал в част от подходите и производството, типични за един голям и модерен бизнес. Фирмата проявява постоянство в преследването на красотата вече повече от половин век. В основите на този стремеж е залегнала стратегия, която успешно съчетава стилистичното съвършенство и предприемачеството в един успешен семеен бизнес.

Осланяйки се на шивашките традиции и мъдростта им и на високи стилистични концепции, вече повече от 50 години Corneliani произвежда ръчно направени костюми по мярка в цял свят. Така ценното ръчно шиене и довършителни операции се комбинират с най-съвършените технологии. Персонализирането на детайлите определя уникалността им. Следват се над 150 стъпки, част от строгия контрол на качеството, които осигуряват най-висшия израз на необикновените умения в италианското производство.

« Обратно